Halvtreds elektrisk ledende zoner identificerede i North American Nickel´s VTEM Plus undersøgelse på Selskabets Maniitsoq Ni-Cu-PGE Projekt, Sydvest Grønland

July 24, 2012

Vancouver, Britisk Columbia - (Marketwire – 24. juli 2012) - North American Nickel Inc. (TSX VENTURE: NAN) (OTCBB: WSCRF) (CUSIP: 65704T 108) ("NAN") rapporterer hermed, at halvtreds elektrisk ledende zoner, mange med betydelig udstrækning, er blevet identificeret i foreløbige data fra Selskabets nyligt afsluttede VTEM Plus helikopter Time-Domain elektromagnetiske undersøgelse på Selskabets 100% enerets Maniitsoq projekt i Sydvest Grønland. (Se billede 1).

Flere end tolv af de halvtreds anomalier er allerede blevet identificerede som højprioritets zoner, som har potentialet til at blive mål for selskabets kommende boreprogram i august. En mere detaljeret analyse af alle VTEM Plus data er på vej.

NAN CEO, Rick Mark, udtaler: "Vi er meget glade for, at VTEM Plus-systemet har været en succes med hensyn til at afgrænse halvtreds nye anomalier. Med disse data har vi allerede en række nye mål af lignende prioritet som de tre boremål der blev identificeret under sidste efterårets mindre SkyTEM undersøgelse, nogle med tilsyneladende udstrækning på over 1 km. Nu, hvor vi endegyldigt har påvist anomalier igennem hele det 75 kilometer langt bælte, er vi mere sikre end nogensinde i beskrivelsen af dette område som en ny nikkel region.”

Det Grønlandske Norit Bælte (GNB) er et 75x15 km langt bælte af skorpekontaminerede noritiske intrusiver med mange historiske, højlødige nikkel sulfid mineraliseringer (f.eks. 9,85 m med 2,67% Ni og 0,60% Cu ved Imiak Hill). Mineraliseringen i bæltet har konsekvent højt nikkel tenor (6-8% Ni i 100% sulfid ifølge arbejde udført af Falconbridge i 2000).

På trods af det åbenlyse potentiale har GNB kun set begrænset boring. I alt 119 huller med en samlet længde på 6.300 m, og en gennemsnitlig huldybde på under 53 m, blev boret i 1960'erne og 70'erne. Nyere efterforskningsprogrammer omfattede ikke boringer på grund af mangel på EM anomalier til at guide boringerne. NAN´s strategi ved Maniitsoq har været at benytte moderne helikopter-baserede TEM systemer til at definere boremål hvilket er lykkedes. Denne teknologi var ikke tilgængelig for tidligere efterforskere.

VTEM Plus undersøgelsen, kombineret med en SkyTEM-undersøgelse fløjet af NAN sidste år, har givet Selskabet en højt opløselig TEM dækning over et samlet areal på 860 kvadratkilometer i og omkring det Grønlandske Norit Bælte.

Data fra VTEM Plus undersøgelsen er ved at blive behandlet og tolket. Alle væsentlige elektromagnetiske anomalier vil blive kontrolleret i felten og klassificeret. De højest prioriterede mål vil blive testet med et boreprogram, der er planlagt til at begynde i august. Undersøgelsen, som løb fra 20. juni-17. Juli, og omfattede 3.532 linje-km opmåling, blev udført af Geotech Ltd. fra Toronto, Ontario. Condor Consulting Inc., Lakewood, Colorado sørgede for daglig QA/QC-analyse af data.

I slutningen af juni 2012 blev det meddelt, at GNB var resultatet af et kæmpe meteorit nedslag. For mere information om GNB og NAN´s efterforskningsprogram der er på i Grønland, se venligst selskabets hjemmeside http://www.northamericannickel.com/

Benyt følgende link hvis du vil se kortet der er tilknyttet denne pressemeddelelse: http://media3.marketwire.com/docs/nan-0724-image1.pdf

Qualified person
Alle tekniske oplysninger i denne meddelelse er gennemgået af Dr. Mark Fedikow, P. Geo, der er Qualified person samt Direktør i North American Nickel Inc.

Om North American Nickel
North American Nikkel er et mineralefterforskningsselskab med 100% enerets projekter i Maniitsoq, Grønland, Sudbury, Ontario, og Thompson, Manitoba nikkel bæltet. VMS Ventures Inc. (TSX VENTURE: VMS) ejer ca. 26 mio. aktier i NAN.

Maniitsoq projektet i Grønland er en nikkelregion der består af en 4.983km2 mineralefterforskningslicens, der dækker en lang række højlødige nikkel-kobber sulfid mineraliseringer associeret med norit og andre mafisk-ultramafiske intrusiver. Det mere end 70 kilometer lange bælte er beliggende langs den sydvestlige kyst af Grønland, som er isfri året rundt.

Post Creek/Hlaycon projektet er strategisk placeret langs Quadra FNX Minings Podolsky kobber-nikkel-PGE forekomst. Forekomstsområdet ligger i forlængelsen af Whistle Offset Dyke strukturen, som er geologisk kontrol for Ni-Cu-PGM. Sådanne geologiske strukturer huser betydelige Ni-Cu-PGM forekomster og producerende miner i Sudbury området.

Selskabet har også 100% ejerskab af det højlødige South Bay Ni-Cu-PGE projekt nær Thompson, Manitoba samt de store græsrodsprojekter i Thompson North og Cedar Lake områderne, som er en del af det verdensberømte Thompson Nikkel Bælte i Manitoba.

Udmeldinger om Selskabets fremtidige forventninger, og alle andre udmeldinger i denne pressemeddelelse bortset fra historiske fakta er "fremadrettede udmeldinger" som defineret i paragraf 27A i Securities Act af 1933, paragraf 21E i Securities Exchange Act af 1934, og som dette begreb defineret i private søgsmål Reform Act af 1995. Selskabet har til hensigt, at sådanne fremadrettede udsagn er underlagt de Safe-Harbour principper som er et resultat deraf. Da disse udmeldinger omfatter risici og usikkerheder, og således kan ændres til enhver tid, kan Selskabets faktiske resultater afvige væsentligt fra de forventede resultater.

Hverken TSX eller dennes serviceudbydere (som defineret i TSX børsens vedtægter), kan drages til ansvar for berettigelsen eller nøjagtigheden af denne meddelelse.

Kontaktoplysninger:
North American Nickel Inc.
Dr. Mark Fedikow, P. Geo.
Direktør
604-986-2020 eller gratis: 1-866-816-0118
www.northamericannickel.com

604.770.4334 1.866.816.0118
C/o Bennett Jones LLP Attn: Sander Grieve 3400 - One First Canadian Place, P.O. Box 130,
Toronto, Ontario, M5X 1A4