North American Nikkel bekræfter to typer af sulfid mineralisering på Selskabets Maniitsoq Ni-Cu-PGE Projekt, Sydvest Grønland

October 3, 2012

Vancouver, Britisk Columbia - (Marketwire – 3. oktober 2012) - North American Nickel Inc. (TSX VENTURE: NAN) (OTCBB: WSCRF) (CUSIP: 65704T 108) - North American Nickel ("NAN") meddeler hermed, at de foreløbige resultater fra den første borekampagne på det 100% enerets Maniitsoq projekt i Sydvest Grønland, indikerer at området har potentiale til at huse ikke kun højlødige, semi-massive til massive sulfid type nikkel-kobber forekomster, men også brede driveværdige disseminerede nikkel-kobber forekomster.

Historisk set har nikkel efterforskning ved Maniitsoq primært været fokuserede på massiv sulfid type mineralisering. To af NAN´s 2012 borehuller (MQ-12-001 og 002) gennemskar semi-massiv til massive sulfid mineralisering i noritiske bjergarter ved den kendte Imiak Hill forekomst i den nordlige del af det Grønlandske Norit Bælte. Denne type af mineralisering reagerer godt på elektromagnetiske (EM) metoder, og resultaterne fra borehuls EM (BHEM) undersøgelser tyder på, at mineraliseringen er åben i dybet, som beskrevet i en NAN pressemeddelelse dateret d. 6. september, 2012.

Betydelige mængder af brede disseminerede nikkel-kobber type sulfid mineraliseringer blev påtruffet i to af NAN´s 2012 huller cirka 1,25 km øst for Imiak Hill ved en blotning kaldet Spotty Hill.

Historiske boringer på Spotty Hill består af fem tætliggende huller på 32,8-59,8 m længde, boret i et område på 120 x 40 meter. Alle fem huller gennemskærer dissemineret nikkel-kobber sulfid mineralisering på dybder fra 2-52 meter under overfladen. NAN´s borehuller havde en indbyrdes afstand på 80 meter, og blev boret dybere. I hul MQ-12-05, blev dissemineret mineralisering påtruffet over en bredde på 118,8 meter til en dybde af 130 meter under overfladen, en betydelig forøgelse af det kendte omfang af mineraliseringen.

NAN´s Chefgeolog, John Pattison, udtaler: "Idet vi så nikkel-kobber mineralisering i kernen over så stor en bredde, gav det os en ny forståelse af, hvad der er muligt i denne nikkel provins. Heldigvis var to af vores geologer; Neil Richardson og Mark Fedikow til stede i Maniitsoq-lejren, og vi havde tid til at teste og besøge flere potentielle steder for denne type af mineralisering andre steder før sæsonen sluttede. Tilstedeværelsen af denne omfangsrige type af nikkel-kobber mineralisering giver os yderligere muligheder for minedrift, og mange yderligere mål for vores 2013-program."

I pressemeddelelsen dateret d. 20. september, 2012, annoncerede NAN at boreprogrammet på Maniitsoq omfattede ialt 1.550 meter kerneboringer i ni huller. (Se figur 1 for placeringen af borede områder). I alt 531 kerneprøver er blevet udtaget til analyse ved Activation Laboratories. Resultater er endnu ikke offentliggjort.

Programmet var oprindeligt planlagt til at omfatte 10 huller på alt op til 2.000 meter. Dette var baseret på en gennemsnitlig hullængde på 200 meter. Flere borehuller gennemskar imidlertid måldybden på mindre end 150 meter, hvorfor det ikke var nødvendigt at bore til 200 meter. Endvidere blev to anomalier i den sydlige del af området ikke boret da omkostningerne ved at flytte boreriggen så langt kombineret med dårligt vejr sidst på sæsonen, kunne have drevet udgifterne op til et uacceptabelt niveau. Det blev besluttet at lade disse mål vente til næste sæsons boringer.

For tidligere pressemeddelelser og mere information om NAN og Maniitsoq-projektet kan du besøge virksomhedens hjemmeside på www.northamericannickel.com.

Qualified person

Alle tekniske oplysninger i denne meddelelse er gennemgået af Dr. Mark Fedikow, P. Geo, der er Qualified person samt Direktør i North American Nickel Inc.

Om North American Nickel

North American Nikkel er et mineralefterforskningsselskab med 100% enerets projekter i Maniitsoq, Grønland, Sudbury, Ontario, og Thompson, Manitoba nikkel bæltet. VMS Ventures Inc. (TSX VENTURE: VMS) ejer ca. 21 mio. aktier i NAN.

Maniitsoq projektet i Grønland er en nikkelregion der består af en 4.983km2 mineralefterforskningslicens, der dækker en lang række højlødige nikkel-kobber sulfid mineraliseringer associeret med norit og andre mafisk-ultramafiske intrusiver. Det mere end 70 kilometer lange bælte er beliggende langs den sydvestlige kyst af Grønland, som er isfri året rundt.

De første to fund af økonomisk mineralisering på Imiak Hill og Spotty Hill bekræfter den høje værdi og potentialet i Maniitsoq Nikkel Området.

Post Creek/Hlaycon projektet er strategisk placeret langs Quadra FNX Minings Podolsky kobber-nikkel-PGE forekomst. Forekomstsområdet ligger i forlængelsen af Whistle Offset Dyke strukturen, som er geologisk kontrol for Ni-Cu-PGM. Sådanne geologiske strukturer huser betydelige Ni-Cu-PGM forekomster og producerende miner i Sudbury området.

WIC ligger 13 km sydøst for Sudbury, og 1 km syd for den Trans-Canadiske Hovedvej 17 ved Wanapitei. Det er en udstrakt 5,6x2,4 km lagdelt mafisk intrusion med nordøstlig-sydvestlig retning, der indeholder nikkel-kobber-PGE mineraliseret gabbro-norit og en gabbro "Injektions Breccia Zone".

Udmeldinger om Selskabets fremtidige forventninger, og alle andre udmeldinger i denne pressemeddelelse bortset fra historiske fakta er "fremadrettede udmeldinger" som defineret i paragraf 27A i Securities Act af 1933, paragraf 21E i Securities Exchange Act af 1934, og som dette begreb defineret i private søgsmål Reform Act af 1995. Selskabet har til hensigt, at sådanne fremadrettede udsagn er underlagt de Safe-Harbour principper som er et resultat deraf. Da disse udmeldinger omfatter risici og usikkerheder, og således kan ændres til enhver tid, kan Selskabets faktiske resultater afvige væsentligt fra de forventede resultater.

Hverken TSX eller dennes serviceudbydere (som defineret i TSX børsens vedtægter), kan drages til ansvar for berettigelsen eller nøjagtigheden af denne meddelelse.

Kontaktoplysninger:
North American Nickel Inc.
Dr. Mark Fedikow, P. Geo.
Direktør
604-986-2020 eller gratis: 1-866-816-0118

604.770.4334 1.866.816.0118
C/o Bennett Jones LLP Attn: Sander Grieve 3400 - One First Canadian Place, P.O. Box 130,
Toronto, Ontario, M5X 1A4