Dr. Tony Naldrett, internationalt anerkendt ekspert på magmatiske sulfid forekomster, indgår i North American Nickel´s Rådgivende Bestyrelse

September 30, 2013

Vancouver, British Columbia - (Marketwired – 30. september 2013) - North American Nickel Inc. (TSX VENTURE: NAN) (OTCBB: WSCRF) (CUSIP: 65704T 108) meddeler hermed, at Dr. Tony Naldrett, Professor Emeritus ved University of Toronto, fremover vil indgå i Selskabets Rådgivende Bestyrelse. Dr. Naldrett er en internationalt anerkendt ekspert i magmatisk (nikkel, kobber og platin-gruppe element) sulfid-mineralisering.

Med en karriere der spænder over mere end fyrre år, har Dr. Naldrett´s forskning fokuseret på magmatiske sulfid forekomster, de magmaer hvorfra de er dannet, oprindelsen af disse magmaer i kappen, geokemien der styrer separationen af sulfider fra magmaet, og den efterfølgende separation af mineraler fra afkølede sulfider som er kritisk i processeringen af malmen.

Dr. Naldrett var for nyligt hovedtaler ved NAN´s foredragsrække om nikkel sulfid forekomster i Grønland og København, med fokus på Grønland, hvor NAN efterforsker dets 5.100 kvadratkilometer 100% ejede Maniitsoq eneretsprojekt i det sydvestlige Grønland. Mens han var i Grønland, fik Dr. Naldrett mulighed for at inspicere Maniitsoq borekernerne der opbevares i Nuuk.

Rick Mark, administrerende direktør for North American Nickel udtaler: "Vi er beærede over, at Dr. Naldrett har indvilget i at indgå i selskabets Rådgivende Bestyrelse, og blive en del af et voksende team som giver vejledning til den umiddelbare og langsigtede udvikling af vores Maniitsoq nikkel-kobber-kobolt-PGM sulfid projekt. Han har bogstaveligt set personligt inspiceret alle væsentlige nikkel sulfid forekomster i verden. Hans forståelse for disse meget komplekse systemer er enestående, og han vil være en stor hjælp for selskabets tekniske team, når de efterforsker og udvikler, hvad vi mener, kan være verdens næste nikkelregion."

Dr. Naldrett arbejde har altid haft et massivt fundament i de faktiske forekomster. Det har ført ham og hans forskerhold til at besøge og undersøge flere af verdens klassiske nikkel-kobber-platingruppemetal forekomster i lande såsom Canada og USA, Rusland, Kina, Australien, Sydafrika, Botswana, Zimbabwe, Norge, Finland, Italien og Brasilien. Han har været vejleder for 15 M.Sc.,16 Ph.D. studerende og 15 postdocs løbet af sin karriere.

Hans bemærkelsesværdige felterfaring har resulteret i forfatterskabet af mere end 240 artikler og 8 bøger. Han har også været formand for Mineralogical Association of Canada, Society of Economic Geologists, International Mineralogical Association, Geological Society of America og UNESCO´s internationale Geological Cooperation Program.

North American Nickel meddeler endvidere, at Selskabet har givet aktieoptioner til visse konsulenter og/eller medarbejdere i selskabet til at købe op til 200.000 ordinære aktier i Selskabets kapital i henhold til Selskabets aktieoptionsprogram. Optionerne kan udnyttes på, eller inden 30. september 2018 til en udnyttelseskurs på CAD 0,37 per aktie.

Om North American Nickel

North American Nickel er et mineralefterforskningsselskab med 100% ejede enerets projekter i Maniitsoq, Grønland, Sudbury, Ontario og Thompson, Manitoba nikkelbæltet. VMS Ventures Inc. (TSX VENTURE:VMS) ejer ca. 27,5% af NAN.

Maniitsoq projektet i Grønland er en nikkelregion der består af en 5.106 km2 mineralefterforskningslicens, der dækker en lang række højlødige nikkel-kobber sulfid-mineraliseringer associeret med norit og andre mafisk-ultramafiske intrusiver. Det >70 kilometer lange bælte er beliggende langs den sydvestlige kyst af Grønland, som er isfri året rundt.

De første to fund af økonomisk mineralisering ved Imiak Hill og Spotty Hill bekræfter den høje værdi og potentialet i GNB.

Post Creek/Halcyon området er strategisk beliggende langs Quadra FNX´s Podolsky kobber-nikkel-platin gruppe forekomst. Forekomstsområdet ligger i forlængelsen af Whistle Offset Dyke strukturen. Sådanne geologiske strukturer huser signifikante Ni-Cu-PGM forekomster og producerende miner i Sudbury området.

Udmeldinger om Selskabets fremtidige forventninger, og alle andre udmeldinger i denne pressemeddelelse bortset fra historiske fakta er "fremadrettede udmeldinger" som defineret i paragraf 27A i Securities Act af 1933, paragraf 21E i Securities Exchange Act af 1934, og som dette begreb defineret i private søgsmål Reform Act af 1995. Selskabet har til hensigt, at sådanne fremadrettede udsagn er underlagt de Safe-Harbour principper som er et resultat deraf. Da disse udmeldinger omfatter risici og usikkerheder, og således kan ændres til enhver tid, kan Selskabets faktiske resultater afvige væsentligt fra de forventede resultater.

PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN

Mark Fedikow, Direktør, North American Nickel Inc.

Hverken TSX eller dennes serviceudbydere (som defineret i TSX børsens vedtægter), kan drages til ansvar for berettigelsen eller nøjagtigheden af denne meddelelse.

Kontaktoplysninger:
For yderligere information kontakt venligst:
North American Nickel Inc.
Evan Sleeman
604-986-2020 eller gratis: 1-866-816-0118

604.770.4334 1.866.816.0118
C/o Bennett Jones LLP Attn: Sander Grieve 3400 - One First Canadian Place, P.O. Box 130,
Toronto, Ontario, M5X 1A4