North American Nickel annoncerer at James Sparling udpeges som projektleder og Johan Krebs som boregeolog på Selskabets 2013 Maniitsoq (Grønland) efterforskningsprogram

June 3, 2013

Vancouver, British Columbia - (Marketwired – 3. juni 2013) - North American Nickel Inc. (TSX VENTURE: NAN) (OTCBB: WSCRF) (CUSIP: 65704T 108) ("Selskabet") annoncerer hermed udnævnelsen af Mr. James (Jim) E. Sparling, P. Geo., som projektleder, og Mr. Johan D. Krebs, P. Geo., som boregeolog på selskabets efterforskningsprogram, sommeren 2013, på det 100% ejede enerets Maniitsoq projekt . Programmet er planlagt til at begynde i juni 2013.

North American Nickel COO Neil Richardson udtaler: "Vi er glade for at have Jim og Johan med på det geologiske team i vores 2013 efterforskningsprogram ved Maniitsoq, Grønland. Jeg har tidligere arbejdet sammen med begge, og har anbefalet dem til NAN´s Bestyrelse til at hjælpe os med det langt større og mere komplekse program denne sommer. Jim medbringer gode lederevner og geofysisk viden til holdet, mens Johan har stor erfaring fra Grønland og boreprogrammer, hvilket vil hjælpe os med at planlægge og gennemføre dette års stærkt udvidede boringer. Det brede erfaringsgrundlag hos begge styrker NAN´s tekniske team i området."

Jim Sparling er uddannet på University of Saskatchewan (B.Sc. Geologi - Advanced, 1984) og Royal Roads University School of Business (MBA, 2003).

Han er medlem af Association of Professional Engineers and Geoscientists of Manitoba, Saskatchewan and British Columbia. Jim har solid erfaring med base metaller og guld efterforskning, herunder komatiit intrusions-relaterede nikkel forekomster. Før han kom til North American Nickel, arbejdede han i forskellige højtstående ledende roller for en række Vancouver baserede ressourceudviklings virksomheder fra 2003 til 2012. Han arbejdede som Projekt Geolog, Geofysisk Chef og Senior Efterforskningsgeolog med HudBay Minerals Inc. fra 1. juni 1994 til den 1. april 2003.

Johan Krebs dimitterede med en M.Sc. i økonomisk geologi fra Københavns Universitet.

Johan arbejdede for De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland på en lang række grønlandske projekter efter endt uddannelse, og senere i Manitoba for Halo Resources Inc. og HudBay Minerals Inc. i Flin Flon - Snow Lake grønstensbæltet. Han medbringer en stærk viden om forskellige former for økonomiske mineralforekomster, og har stor erfaring med at lede bore- og feltprogrammer. Han er medlem af Association of Professional Engineers and Geoscientists of Manitoba.

Om North American Nickel

North American Nickel er et mineralefterforskningsselskab med 100% ejede enerets projekter i Maniitsoq, Grønland, Sudbury, Ontario og Thompson, Manitoba nikkelbæltet. VMS Ventures Inc. (TSX VENTURE:VMS) ejer ca. 27,5% af NAN.

Maniitsoq projektet i Grønland er en nikkelregion der består af en 4.983km2 mineralefterforskningslicens, der dækker en lang række højlødige nikkel-kobber sulfid-mineraliseringer associeret med norit og andre mafisk-ultramafiske intrusiver. Det >70 kilometer lange bælte er beliggende langs den sydvestlige kyst af Grønland, som er isfri året rundt.

De to første fund af økonomisk mineralisering ved Imiak Hill og Spotty Hill bekræfter den høje værdi og potentialet i GNB.

Post Creek/Halcyon projektet er strategisk placeret langs Quadra FNX Minings Podolsky kobber-nikkel-PGE forekomst. Forekomstsområdet ligger i forlængelsen af Whistle Offset Dyke strukturen. Sådanne geologiske strukturer huser signifikante Ni-Cu-PGM forekomster og producerende miner i Sudbury området.

Udmeldinger om Selskabets fremtidige forventninger, og alle andre udmeldinger i denne pressemeddelelse bortset fra historiske fakta er "fremadrettede udmeldinger" som defineret i paragraf 27A i Securities Act af 1933, paragraf 21E i Securities Exchange Act af 1934, og som dette begreb defineret i private søgsmål Reform Act af 1995. Selskabet har til hensigt, at sådanne fremadrettede udsagn er underlagt de Safe-Harbour principper som er et resultat deraf. Da disse udmeldinger omfatter risici og usikkerheder, og således kan ændres til enhver tid, kan Selskabets faktiske resultater afvige væsentligt fra de forventede resultater.

Hverken TSX eller dennes serviceudbydere (som defineret i TSX børsens vedtægter), kan drages til ansvar for berettigelsen eller nøjagtigheden af denne meddelelse.

Kontaktoplysninger:
North American Nickel Inc.
Rick Mark
604-986-2020 eller gratis: 1-866-816-0118

604.770.4334 1.866.816.0118
C/o Bennett Jones LLP Attn: Sander Grieve 3400 - One First Canadian Place, P.O. Box 130,
Toronto, Ontario, M5X 1A4