North American Nickel giver opdatering på Selskabets Maniitsoq Ni-Cu-Co & PGE sulfid Projekt, Sydvestgrønland

July 30, 2013

Vancouver, British Columbia - (Marketwired – 30. juli 2013) - North American Nickel Inc. (TSX VENTURE: NAN) (OTCBB: WSCRF) (CUSIP: 65704T 108) ("Selskabet") giver hermed en opdatering på efterforskningsaktiviteterne på Selskabets 100% ejede Maniitsoq eneretsprojekt. Felthold påbegyndte overfladeprospektering den 15. juni, og diamant boreriggen ankom den 21. juni 2013. Dags dato er ti huller (MQ-13-010 til 19) på i alt 1.520 meter afsluttet. Alle huller er blevet undersøgt med et Crone trekomponent-puls elektromagnetisk system.

Disse første ti huller var målrettet på VTEM elektromagnetiske anomalier placeret flere steder i det Grønlandske Norit Bælte (GNB), som er over 70 km langt og huser størstedelen af nikkel-mineraliseringerne på projektet. Som illustreret i borehulskortet (se figur 1), begyndte boringerne i den sydlige ende af bæltet og fortsætter nordpå. Boreriggen er i øjeblikket placeret ved Imiak Hill nikkel-mineraliseringen i den nordlige del af bæltet. Selskabet agter at bore minimum 3.000 meter i år ved Maniitsoq.

Til dato er 567 kerneprøver og 249 overfladeprøver indsamlet til geokemiske analyser og afsendt til ALS Limited i Sverige. Ud over dette arbejde, er cirka ni linje-kilometer overflade puls elektromagnetiske undersøgelser blevet afsluttet i udvalgte målzoner.

NAN COO, Neil Richardson, udtaler: "Vi er tilfredse med afslutningen af første fase af boringerne, og de generelle fremskridt i efterforskningsprogrammet på Maniitsoq. Over 100 elektromagnetiske og geologiske mål er blevet kontrolleret på stedet af vores geologiske team, og disse er blevet prioriteret igen til anden fase af boringerne som begynder i starten af august. Yderligere mål fra 2013 VTEM flyvningen vil fortsat vil øge vores database over anomalier."

Selskabet har også planer om at flyve cirka 650-700 linje-kilometer VTEM helikopter Time-Domain elektromagnetiske og magnetiske undersøgelser ved Maniitsoq i 2013. Disse undersøgelser vil udfylde huller i VTEM dækningen inden for GNB, og dækker også områder af interesse uden for GNB. Det forventes, at 2013-efterforskningsprogrammet vil blive afsluttet i begyndelsen til midten af september.

Selskabet har givet aktieoptioner til visse medarbejdere i Selskabet til at købe op til 150.000 ordinære aktier i Selskabets kapital i henhold til Selskabets aktieoptionsprogram. Optionerne kan udnyttes, senest 29. juli 2018, til en udnyttelseskurs på $ 0,20 per aktie.

Qualified person

Alle tekniske oplysninger i denne meddelelse er gennemgået af Dr. Mark Fedikow, P. Geo, der er Qualified person samt Direktør i North American Nickel Inc.

Om North American Nickel

North American Nickel er et mineralefterforskningsselskab med 100% ejede enerets projekter i Maniitsoq, Grønland, Sudbury, Ontario og Thompson, Manitoba nikkelbæltet. VMS Ventures Inc. (TSX VENTURE:VMS) ejer ca. 27,5% af NAN.

Maniitsoq projektet i Grønland er en nikkelregion der består af en 4.983 km2 mineralefterforskningslicens, der dækker en lang række højlødige nikkel-kobber sulfid-mineraliseringer associeret med norit og andre mafisk-ultramafiske intrusiver. Det >75 kilometer lange bælte er beliggende langs den sydvestlige kyst af Grønland, som er isfri året rundt.

Post Creek/Halcyon projektet er strategisk placeret langs Quadra FNX Minings Podolsky kobber-nikkel-PGE forekomst. Forekomstsområdet ligger i forlængelsen af Whistle Offset Dyke strukturen. Sådanne geologiske strukturer huser signifikante Ni-Cu-PGM forekomster og producerende miner i Sudbury området.

Udmeldinger om Selskabets fremtidige forventninger, og alle andre udmeldinger i denne pressemeddelelse bortset fra historiske fakta er "fremadrettede udmeldinger" som defineret i paragraf 27A i Securities Act af 1933, paragraf 21E i Securities Exchange Act af 1934, og som dette begreb defineret i private søgsmål Reform Act af 1995. Selskabet har til hensigt, at sådanne fremadrettede udsagn er underlagt de Safe-Harbour principper som er et resultat deraf. Da disse udmeldinger omfatter risici og usikkerheder, og således kan ændres til enhver tid, kan Selskabets faktiske resultater afvige væsentligt fra de forventede resultater.

PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN

Rick Mark, CEO og Bestyrelsesmedlem

Hverken TSX eller dennes serviceudbydere (som defineret i TSX børsens vedtægter), kan drages til ansvar for berettigelsen eller nøjagtigheden af denne meddelelse.

Kontaktoplysninger:
North American Nickel Inc.
Rick Mark
604-986-2020 eller gratis: 1-866-816-0118

604.770.4334 1.866.816.0118
C/o Bennett Jones LLP Attn: Sander Grieve 3400 - One First Canadian Place, P.O. Box 130,
Toronto, Ontario, M5X 1A4