North American Nickel Inc.: Maniitsoq Kerneborings- og Logistikkontrakter er tildelt

March 26, 2015

Vancouver, Britisk Columbia - (Marketwired – 26. marts, 2015) - North American Nickel Inc. (TSX VENTURE: NAN) (OTCBB: WSCRF) (CUSIP: 65704T 108) ("Selskabet") meddeler hermed, at kernborings- og logistikkontrakter er blevet tildelt for 2015 efterforskningen på det 100% ejede Maniitsoq nikkel-kobber-kobolt-PGM-eneretsprojekt i det sydvestlige Grønland.

George Downing Estate Drilling Ltd. (Downing Drilling), i Hawkesbury, Ontario har fået tildelt Diamantboringskontrakten, og Xploration Services Greenland A/S i Nuuk, Grønland har fået tildelt Logistik/Camp kontrakten. Begge selskaber har stor erfaring med efterforskningsaktiviteter og Xploration Services har været en del af alle tidligere efterforskningskampagner i Maniitsoq for Selskabet.

BORINGER

I løbet af 2014 efterforskningsprogrammet gennemførte Selskabet opfølgende boringer på Imiak Hill Komplekset (IHK) og testede flere nye regionale mål. På IHK, har Selskabet udvidet mineraliseringerne ved Mikissoq og Spotty Hill, og har forbedret den geologiske model for området. Boringer gennemskar også en ny zone med mineralisering ved P-053 og identificerede tre stærkt ledende off-hul borehuls elektromagnetiske anomalier. Begge områder vil se yderligere kerneboringer i 2015.

Det geologiske, kerneborings- og service teams er påtænkt at være on-site fra begyndelsen af juni hvorefter kerneboringer forventes igangsat inden for få dage efter ankomsten.

Downing Drilling har været etableret siden 1947, og har en diversificeret og konstant voksende beholdning af borerigge. De forstår hvad der kræves for at tilbyde de mest omkostningseffektive boreydelser, samtidig med at de benytter de højeste sikkerhedsstandarder og bedste praksis i forbindelse med et sikkert arbejdsmiljø.

Downing har erfaring med boringer i Canada, Afrika, Haiti, Indien, Jamaica, Tyrkiet og USA. Deres afdelinger er placeret mellem Ottawa og Montreal i Abitibi-Témiscamingue området og Duluth, MN, USA med etablerede kontorer i Thunder Bay, Schefferville og Labrador City.

LOGISTIK/CAMP SERVICES

Xploration Services Greenland A/S (herefter XS), og North American Nickel Inc. har indgået en administrations- og logistikaftale. XS påtager sig ansvaret for præ-feltsæson operationsplanlægning; mobilisering; drift af hovedlejren, herunder catering; demobilisering og post-felt sæsons rapportering. Dette omfatter al logistik og relaterede spørgsmål i forbindelse med NAN´s 2015 Maniitsoq Efterforsknings- og Boreprogram.

XS vil, på vegne af NAN, tage sig af administration og hjælpe med rapporteringskrav, som det kræves. XS vil også foretage høring af skattemyndighederne, Mineral Licens og Safety Authority (MLSA) og de fire kommuner i Grønland i forbindelse med spørgsmål vedrørende selskabsretlige forhold, personale og underleverandører.

Kvalificeret person

Oplysningerne i denne udgivelse er blevet gennemgået af Patricia Tirschmann, P. Geo, der er kvalificeret person for Selskabet og Vicedirektør for Efterforskning ved North American Nickel Inc.

Om North American Nickel
North American Nickel er et mineralefterforskningsselskab med 100% ejede eneretsprojekter i Maniitsoq, Grønland og Sudbury, Ontario.

Maniitsoq-projektet i Grønland er en nikkelregion der omfatter en 2.954km2, der dækker en lang række højlødige nikkel-kobber sulfid-mineraliseringer associeret med norit og andre mafisk-ultramafiske intrusiver i det Grønlandske Norit Bælte (GNB). Det >75 kilometer lange bælte er beliggende langs den sydvestlige kyst af Grønland, som er isfri året rundt.

Post Creek/Halcyon områderne er strategisk beliggende ved siden af KGHM International´s historiske Podolsky kobber-nikkel-platingruppe mine. Forekomstsområdet ligger i forlængelsen af Whistle Offset Dyke strukturen. Sådanne geologiske strukturer huser signifikante Ni-Cu-PGM forekomster og producerende miner i Sudbury området.

Udmeldinger om Selskabets fremtidige forventninger, og alle andre udmeldinger i denne pressemeddelelse bortset fra historiske fakta er "fremadrettede udmeldinger" som defineret i paragraf 27A i Securities Act af 1933, paragraf 21E i Securities Exchange Act af 1934, og som dette begreb defineret i private søgsmål Reform Act af 1995. Selskabet har til hensigt, at sådanne fremadrettede udsagn er underlagt de Safe-Harbour principper som er et resultat deraf. Da disse udmeldinger omfatter risici og usikkerheder, og således kan ændres til enhver tid, kan Selskabets faktiske resultater afvige væsentligt fra de forventede resultater.

PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN
Mark Fedikow præsident
North American Nickel Inc.

Hverken TSX Venture Exchange eller dennes serviceudbydere (som defineret i børsens vedtægter), kan drages til ansvar for berettigelsen eller nøjagtigheden af denne meddelelse.

Kontaktoplysninger:
North American Nickel Inc.
Jaclyn Ruptash
Corporate Communications
604-986-2020 eller gratis: 1-866-816-0118

604.770.4334 1.866.816.0118
C/o Bennett Jones LLP Attn: Sander Grieve 3400 - One First Canadian Place, P.O. Box 130,
Toronto, Ontario, M5X 1A4