North American Nickel Inc.: Opdatering på Maniitsoq-projektet

June 29, 2015

VANCOUVER, BRITISH COLUMBIA--(Marketwired – 29. juni 2015) - North American Nickel Inc. (TSX VENTURE:NAN)(OTCBB:WSCRF) (CUSIP:65704T 108) (“Selskabet”) har den fornøjelse at give en opdatering på dets 100% ejede enerets Maniitsoq nikkel-kobber-kobolt-PGM projekt i Sydvestgrønland.

Selskabets nøglemål dette år er den fortsatte systematiske efterforskning af Maniitsoq-licensen på 2.954 km2.  Dette inkluderer boring af op til 30 diamantkerneboringer som følger op på højt prioriterede nikkel-mineraliseringer og geofysiske mål; færdiggøre erhvervelsen af luftbåren VTEM EM-data over “Greenland Norite Belt” (GNB); og fortsatte bestræbelser på at reducere den overordnede økonomiske projektrisiko igennem at fremrykke essentielle infrastrukturaktiviteter (såsom Seqi Havn) og NAN’s samfundsansvar.

Feltholdene er nu på lokaliteten i Maniitsoq og arbejdet er begyndt på Selskabets multikomponent efterforskningsprogram som omfatter boringer, luftbåren- overflade- og borehuls-geofysik, kortlægning, prøvetagning og prospektering.

Figur 1, som kan ses ved at bruge linket i bunden af denne pressemeddelelse, viser placeringen af udvalgte 2015 boremål og de planlagte undersøgelsesblokke for den luftbårne geofysik.

BORINGER

Ca. 6.000 meter (op to 30 borehuller) af BTW (41mm) diamantkerneboringer er planlagt med det formål at:

  • teste dybden af de nikkelsulfidzoner som blev gennemskåret ved Mikissoq og Spotty Hill i Imiak Hill Complex (IHC) området;
  • følge op på både nikkelsulfid gennemskæringer og højkonduktans borehuls EM anomalier fra 2014 inklusive Fossilik-området og målene P-013, P-030 og P-053, samt
  • teste prioriterede regionale mål.

Boreriggen og mandskabet ankom den 23. juni og kerneboringer er opstartet i IHC området.  Downing Drilling fra Hawkesbury, Ontario er blevet hyret til at stå for 2015 boreprogrammet.

GEOFYSISKE UNDERSØGELSER

Geotech Ltd fra Aurora, Ontario er nu på lokaliteten og vil udføre ca. 6.500 liniekilometer helikopterbåren Versatile Time Domain Electromagnetic (VTEM) for at færdiggøre dækningen af det højt prioritede Greenland Norite Belt (GNB) og andre udvalgte området indenfor licensen. Tolv individuelle undersøgelsesblokke vil blive fløjet med en linieafstand på mellem 100 og 200 meter.

Overflade-geofysik består af Time Domain ElectroMagnetics (TDEM) og tyngdemålinger og vil blive udført af henholdsvis Crone Geophysics Ltd fra Mississauga, Ontario og Eastern Geophysics fra Pubnico, Nova Scotia.

TDEM undersøgelserne søges gennemført over både målområder med kendte prospektive nikkel-mineraliseringer og over utestede VTEM mål som har behov for yderligere afklaring før der eventuelt skal bores.

Tyngdemålinger skal afdække en koncentration af efterforskningsmål og norit-intrusioner lokaliseret i den centrale del af licensen inklusive den mineraliserede P-013 norit, hvor Selskabet gennemskar 5,85 meter (kernelængde) med 2,07% nikkel og 0,12% kobber i hul MQ-14-066 i 2014 (se pressemeddelelse fra 3. november 2014).

Borehuls TDEM surveys som udføres af Crone Geophysics, er planlagt gennemført i alle borehuller med det formål at identificere og kvantificere yderligere EM anomaliser og for at støtte målsøgningen i borehullerne.

GEOLOGIPROGRAM

Foruden boringer og geofysik vil Selskabet også implementere et in-house geologiprogram bestående af kortlægning, prøvetagning og prospektering af udvalgte mafiske-ultramafiske intrusioner foruden opfølgning på VTEM mål.

Formålet med dette arbejde er at afdække trends i prospektive mineraliserede intrusioner og prioritere blandt EM konduktorer i forhold til mulig boringer således at efterforskningen hurtigere kan fokuseres inden for Selskabets store eneretslicens.

Et målrettet strukturelt kortlægningsprojekt vil blive gennemført af SRK Consulting Canada Inc. fra Toronto, Ontario og er baseret på en skrivebordsfortolkning af strukturen som SRK gennemførte i 2014.

Kvalificeret person

Oplysningerne i denne udgivelse er blevet gennemgået af Patricia Tirschmann, P. Geo, der er kvalificeret person for Selskabet og Vicedirektør for Efterforskning ved North American Nickel Inc.

Om North American Nickel
North American Nickel er et mineralefterforskningsselskab med 100% ejede eneretsprojekter i Maniitsoq, Grønland og Sudbury, Ontario.

Maniitsoq-projektet i Grønland er en nikkelregion der omfatter en 2.954 km2, der dækker en lang række højlødige nikkel-kobber sulfid-mineraliseringer associeret med norit og andre mafisk-ultramafiske intrusiver i det Grønlandske Norit Bælte (GNB). Det >75 kilometer lange bælte er beliggende langs den sydvestlige kyst af Grønland, som er isfri året rundt.

Post Creek/Halcyon områderne er strategisk beliggende ved siden af KGHM International´s historiske Podolsky kobber-nikkel-platingruppe mine. Forekomstsområdet ligger i forlængelsen af Whistle Offset Dyke strukturen. Sådanne geologiske strukturer huser signifikante Ni-Cu-PGM forekomster og producerende miner i Sudbury området.

Udmeldinger om Selskabets fremtidige forventninger, og alle andre udmeldinger i denne pressemeddelelse bortset fra historiske fakta er "fremadrettede udmeldinger" som defineret i paragraf 27A i Securities Act af 1933, paragraf 21E i Securities Exchange Act af 1934, og som dette begreb defineret i private søgsmål Reform Act af 1995. Selskabet har til hensigt, at sådanne fremadrettede udsagn er underlagt de Safe-Harbour principper som er et resultat deraf. Da disse udmeldinger omfatter risici og usikkerheder, og således kan ændres til enhver tid, kan Selskabets faktiske resultater afvige væsentligt fra de forventede resultater.

PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN
Mark Fedikow præsident
North American Nickel Inc.

Hverken TSX Venture Exchange eller dennes serviceudbydere (som defineret i børsens vedtægter), kan drages til ansvar for berettigelsen eller nøjagtigheden af denne meddelelse.

For at se figur 1, tryk på dette link: http://media3.marketwire.com/docs/nan0629fig1.pdf.

Kontaktoplysninger:
North American Nickel Inc.
Jaclyn Ruptash
Corporate Communications
604-986-2020 eller gratis: 1-866-816-0118

- Se mere på: http://www.northamericannickel.com/English/news/news-details/2015/North-American-Nickel-Inc-Maniitsoq-Project-Update/default.aspx#sthash.FZtdvJF5.dpuf

 

604.770.4334 1.866.816.0118
C/o Bennett Jones LLP Attn: Sander Grieve 3400 - One First Canadian Place, P.O. Box 130,
Toronto, Ontario, M5X 1A4