North American Nickel udnævner Vicedirektør for Efterforskning og Chefgeofysiker

February 5, 2015

Vancouver, Britisk Columbia - (Marketwired – 5. februar 2015) - North American Nickel Inc. (TSX VENTURE: NAN) (OTCBB: WSCRF) (CUSIP: 65704T 108) ("Selskabet") meddeler hermed, at det har udnævnt Ms Patricia (Patti) Tirschmann som Vicedirektør for Efterforskning og Ms. Sharon Taylor som Chefgeofysiker i Selskabet.

Patti Tirschmann blev tilknyttet Selskabet i 2014 i en midlertidig stilling som Ansvarlig Nikkelgeolog. Ms Tirschmann har siden accepteret at slutte sig til selskabet på fuld tid som Vicedirektør for Efterforskning. Patti er professionel geolog med næsten 25 års efterforskningserfaring med speciale i magmatiske nikkel-kobber sulfid-forekomster. Forud for sin rolle som selskabets Ansvarlige Nikkel Geolog var Ms. Tirschmann ansat i seks år som Vicedirektør for Efterforskning for Continental Nickel Ltd., forud for at have arbejdet i over atten år i forskellige roller, herunder som Seniorgeolog for International nikkelsulfid efterforskning ved Falconbridge Limited (nu Glencore Xstrata plc).

Sharon Taylor har en bachelorgrad fra Mount Allison University og en MSc fra Queens University. Ms Taylor har over 25 års erfaring med mineralefterforskning, herunder tretten år ved Falconbridge, Noranda, og Xstrata. Hun har erfaring med både vulkanske massiv sulfider og nikkel efterforskning i større mineområder herunder Kidd Creek, Bathurst, Raglan, Sudbury og Kabanga. Hendes seneste beskæftigelse ved Continental Nickel omfattede nikkel efterforskning på St Stephen Projektet i New Brunswick og Nachingwea Nikkelprojektet i Tanzania. Ms Taylors fagområde er anvendelsen og fortolkningen af ​​EM-data og integration af data fra luftbårne-, overflade- og borehuls EM metoder.

NAN CEO, Mr. Keith Morrison, udtaler: "Udnævnelsen af ​​Ms. Tirschmann og Ms. Taylor bringer et væld af erfaring og enestående nikkelsulfid kompetencer til vores team. Deres kombinerede kompetencer indenfor både geologi og geofysik vil give yderligere ekspertise til den fortsatte efterforskning på vores Maniitsoq-projekt. "

Selskabet har også tildelt aktieoptioner til medarbejdere i Selskabet med mulighed for at købe op til 900.000 ordinære aktier i henhold til Selskabets aktieoptionsprogram. Alle optioner kan udnyttes i en periode på fem år til en udnyttelseskurs på CAD 0,275 per aktie.

Om North American Nickel
North American Nickel er et mineralefterforskningsselskab med 100% ejede eneretsprojekter i Maniitsoq, Grønland og Sudbury, Ontario. Maniitsoq-projektet i Grønland er en nikkelregion der omfatter en 2.954km2, der dækker en lang række højlødige nikkel-kobber sulfid-mineraliseringer associeret med norit og andre mafisk-ultramafiske intrusiver i det Grønlandske Norit Bælte (GNB). Det >75 kilometer lange bælte er beliggende langs den sydvestlige kyst af Grønland, som er isfri året rundt.

Post Creek/Halcyon områderne er strategisk beliggende ved siden af KGHM International´s historiske Podolsky kobber-nikkel-platingruppe mine. Forekomstsområdet ligger i forlængelsen af Whistle Offset Dyke strukturen. Sådanne geologiske strukturer huser signifikante Ni-Cu-PGM forekomster og producerende miner i Sudbury området.

Udmeldinger om Selskabets fremtidige forventninger, og alle andre udmeldinger i denne pressemeddelelse bortset fra historiske fakta er "fremadrettede udmeldinger" som defineret i paragraf 27A i Securities Act af 1933, paragraf 21E i Securities Exchange Act af 1934, og som dette begreb defineret i private søgsmål Reform Act af 1995. Selskabet har til hensigt, at sådanne fremadrettede udsagn er underlagt de Safe-Harbour principper som er et resultat deraf. Da disse udmeldinger omfatter risici og usikkerheder, og således kan ændres til enhver tid, kan Selskabets faktiske resultater afvige væsentligt fra de forventede resultater.

PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN
Mark Fedikow præsident
North American Nickel Inc.

Hverken TSX Venture Exchange eller dennes serviceudbydere (som defineret i børsens vedtægter), kan drages til ansvar for berettigelsen eller nøjagtigheden af denne meddelelse.

Kontaktoplysninger:
North American Nickel Inc.
Jaclyn Ruptash
Corporate Communications
604-986-2020 eller gratis: 1-866-816-0118

604.770.4334 1.866.816.0118
C/o Bennett Jones LLP Attn: Sander Grieve 3400 - One First Canadian Place, P.O. Box 130,
Toronto, Ontario, M5X 1A4