North American Nickel underskriver eksklusivitetsaftale med Minelco AB om Seqi Havn

January 19, 2015

Vancouver, Britisk Columbia - (Marketwired – 19. januar 2015) - North American Nickel Inc. (TSX VENTURE: NAN) (OTCBB: WSCRF) (CUSIP: 65704T 108) ("Selskabet") meddeler hermed, at det har indgået en eksklusivitetsaftale med Minelco AB, et datterselskab af den svenske jernproducent- LKAB Minerals, om Seqi havnen på den sydvestlige kyst af Grønland.

Eksklusivitetsaftalen og Seqi havnefaciliteter

North American Nickel har indgået en eksklusivitetsaftale med Minelco AS, der giver selskabet mulighed for at erhverve 100% ejerskab af Minelco´s dybtvands Seqi Havn i det sydvestlige Grønland.

North American Nickel er engageret i den fortsatte efterforskning efter økonomiske nikkelsulfid forekomster i selskabets Maniitsoq projekt i det sydvestlige Grønland. Seqi havnen er gunstigt beliggende i Niaquungunaq (grønlandsk) eller Fiskefjord (dansk) fjorden, tæt på North American Nickels sydlige licensgrænse (Figur 1). Havnen blev bygget af LKAB Minerals, et datterselskab af Minelco til transport af olivin fra deres Seqinnersuusaaq eller "Seqi" mine. I den forbindelse blev havnen konstrueret til indsejling af Panamax skibe på op til 60.000 tons. Havnen er tilgængelig året rundt på grund af den begrænsede havis.

Aftale giver North American Nickel eneret frem til udgangen af ​​februar 2015 til at foretage besigtigelse af havnen, og til at indgå de endelige aftalevilkår med Minelco. En vellykket gennemførsel af denne aftale vil give selskabet fleksibiliteten ved en sikker operationsbase. Ud over den tekniske besigtigelse, vil North American Nickel fortsat evaluere de potentielle direkte omkostningsfordele, reduktion i tidsforløbet for projektudviklingen, likviditetsstyring og risikoen vedrørende Seqi havneanlægget i relation til den fremtidige økonomiske udvikling af nikkel sulfid projektet i Maniitsoq.

Benyt følgende link for at se Figur 1: http://media3.marketwire.com/docs/Seq_Location_Map.jpg

Om North American Nickel
North American Nickel er et mineralefterforskningsselskab med 100% ejede eneretsprojekter i Maniitsoq, Grønland og Sudbury, Ontario. Maniitsoq-projektet i Grønland er en nikkelregion der omfatter en 2.954km2, der dækker en lang række højlødige nikkel-kobber sulfid-mineraliseringer associeret med norit og andre mafisk-ultramafiske intrusiver i det Grønlandske Norit Bælte (GNB). Det >75 kilometer lange bælte er beliggende langs den sydvestlige kyst af Grønland, som er isfri året rundt.

Post Creek/Halcyon områderne er strategisk beliggende ved siden af KGHM International´s historiske Podolsky kobber-nikkel-platingruppe mine. Forekomstsområdet ligger i forlængelsen af Whistle Offset Dyke strukturen. Sådanne geologiske strukturer huser signifikante Ni-Cu-PGM forekomster og producerende miner i Sudbury området.

Udmeldinger om Selskabets fremtidige forventninger, og alle andre udmeldinger i denne pressemeddelelse bortset fra historiske fakta er "fremadrettede udmeldinger" som defineret i paragraf 27A i Securities Act af 1933, paragraf 21E i Securities Exchange Act af 1934, og som dette begreb defineret i private søgsmål Reform Act af 1995. Selskabet har til hensigt, at sådanne fremadrettede udsagn er underlagt de Safe-Harbour principper som er et resultat deraf. Da disse udmeldinger omfatter risici og usikkerheder, og således kan ændres til enhver tid, kan Selskabets faktiske resultater afvige væsentligt fra de forventede resultater.

PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN
Mark Fedikow præsident
North American Nickel Inc.

Hverken TSX Venture Exchange eller dennes serviceudbydere (som defineret i børsens vedtægter), kan drages til ansvar for berettigelsen eller nøjagtigheden af denne meddelelse.

Kontaktoplysninger:
North American Nickel Inc.
Jaclyn Ruptash
Corporate Communications
604-986-2020 eller gratis: 1-866-816-0118

604.770.4334 1.866.816.0118
C/o Bennett Jones LLP Attn: Sander Grieve 3400 - One First Canadian Place, P.O. Box 130,
Toronto, Ontario, M5X 1A4