2016 MANIITSOQ FELTPROGRAM UNDER UDARBEJDELSE

July 6, 2016

Vancouver, British Columbia, den 6. juli, 2016 - North American Nickel Inc. (TSX VENTURE: NAN) (OTCBB: WSCRF) (CUSIP: 65704T 108) ("Selskabet" eller "NAN") annoncerer hermed en opdatering på det planlagte 2016 efterforskningsprogram på selskabets 100% ejede Maniitsoq nikkel-kobber-kobolt-PGM-projekt i Sydvestgrønland.

Selskabets vigtigste mål i år, er at gennemføre opfølgende boringer på en række mineraliserede targets, for at vurdere, hvorvidt en eller flere af disse zoner har berettiget potentiale til ressourcedefinitionsboringer. Samtidig vil selskabet fortsætte den systematiske distriktsskala efterforskning af Maniitsoqområdet, og fortsætte selskabets CSR- og infrastruktur-relaterede aktiviteter.

2016 efterforskningsprogrammet omfatter ca. 10.000 meter kerneboringer, overflade og borehulsgeofysik, kortlægning, prøvetagning, prospektering, strukturelle geologiske undersøgelser og 3D-modellering.

Et centralt element i selskabets udvikling af efterforskningsstrategien, er integrationen af ​​konventionelle geofysiske værktøjer med nye komplementære metoder. På prospektskala skal strukturelle studier, detaljeret kortlægning og 3D-modellering integreres med borehuls- og overflade-geofysiske data, for at forbedre præcisionen i boringerne. På regionalt plan integreres WW satellitbilleder og lithogekemiske data, med luftbårne og overflade-geofysiske data med henblik på at definere omfanget af den prospektive Norit-stratigrafi, og prioritering af de efterforskningsmål der skal bore-testes.

Arbejdskontrakter er blevet tildelt Boart Longyear Drilling og Crone Geophysics and Exploration Ltd., Mississauga, Ontario, samt Insight Geophysics Inc., Oakville, Ontario. Logistikkontrakter er blevet tildelt Xploration Services Greenland A/S og Air Greenland A/S, Nuuk, Grønland.

Udstyr og mandskab blev mobiliseret til feltområdet i slutningen af ​​juni, og efterforskningsaktiviteter, herunder boringer, er nu i gang. Feltprogrammet forventes forlænget til begyndelsen af ​​september.

Om North American Nickel

North American Nickel er et mineralefterforskningsselskab med 100% ejede eneretsprojekter i Maniitsoq, Grønland og Sudbury, Ontario.

Maniitsoq-projektet i Grønland er en nikkelregion der omfatter en 2.985km2, der dækker en lang række højlødige nikkel-kobber sulfid-mineraliseringer associeret med norit og andre mafisk-ultramafiske intrusiver i det Grønlandske Norit Bælte (GNB). Det >75 kilometer lange bælte er beliggende langs den sydvestlige kyst af Grønland med adgang fra den eksisterende Seqi dybvandshavn (se NAN pressemeddelelse dateret 19. januar 2015) der kan besejles året rundt og har stort potentiale for vandkraft.

Post Creek/Halcyon områderne er strategisk beliggende ved siden af KGHM International´s historiske Podolsky kobber-nikkel-platingruppe mine. Forekomstsområdet ligger i forlængelsen af Whistle Offset Dyke strukturen. Sådanne geologiske strukturer huser signifikante Ni-Cu-PGM forekomster og producerende miner i Sudbury området.

PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN

Mark Fedikow præsident
North American Nickel Inc.

Kontaktoplysninger:
North American Nickel Inc.
Jaclyn Ruptash
Corporate Communications
604-986-2020 eller gratis: 1-866-816-0118

Hverken TSX Venture Exchange eller dennes serviceudbydere (som defineret i børsens vedtægter), kan drages til ansvar for berettigelsen eller nøjagtigheden af denne meddelelse.

604.770.4334 1.866.816.0118
C/o Bennett Jones LLP Attn: Sander Grieve 3400 - One First Canadian Place, P.O. Box 130,
Toronto, Ontario, M5X 1A4