Overblik

North American Nickel stræber efter at sikre et ekstraordinært højt afkast til selskabets ejere ved at købe og udvikle topkvalitets projekter. Kun de mest opdaterede teknologier bliver anvendt på projekterne af vores erfarne og succesrige efterforskningsteam.

Tilkøb af projekter sker med fokus på muligheden for storskalaprojekter i Grønland og i verdens mest kendte nikkelområde i Sudbury Ontario. I nikkel-kobber-PGE projektet i Maniitsoq er der adskillige højlødige nikkel-kobber-sulfid forekomster og licensen var oprindelig den største efterforskningslicens der nogensinde er blevet tildelt i Grønland. Efterforskningslicensen er nu på 2985 km2 og er således større end hele Sudbury Nikkelområdet. Selskabet benytter både traditionelle prospekteringsmetoder, moderne overflade- og helikopterbårne geofysiske metoder samt innovative geokemiske testmetoder for at bringe projekterne frem til borefasen.

Selskabet vil fokusere på efterforskning og evaluering af licenserne i vores portefølje, men vil også søge strategiske partnerskaber for at udvikle specifikke projekter. Vi overvejer også løbende mulighederne for at tilkøbe eller indgå joint ventures på nye projekter som vurderes prospektive til at indeholde økonomiske mineralforekomster.

Vi er dedikeret til en åben dialog med vores aktionærer og sætter pris på dit feedback. Har du kommentarer, spørgsmål eller andet opfordrer vi dig til at kontakte os på info@northamericannickel.com.

North American Nickel handles på TSX Venture Exchange under symbolet NAN. The Sentient Group ejer ca. 46.93%. Contemporary Amperex Technology Co (CATL). ejer ca. 25.38%.

604.770.4334 1.866.816.0118
C/o Bennett Jones LLP Attn: Sander Grieve 3400 - One First Canadian Place, P.O. Box 130,
Toronto, Ontario, M5X 1A4